KONTAKT I POLITYKA PRYWATNOŚCI

Masz pytania, chcesz wiedzieć więcej lub po prostu chcesz z nami porozmawiać. Skorzystaj z formularza i napisz do Nas!

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat

Treść wiadomości

1. Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych zbieranych i przetwarzanych są Centrum Life Coaching Polska Kaja Kozłowska i Centrum Life Coaching Polska Iwona Kubiak i współwłaścicielki strony www.centrumcoachingu.com
2. Dane osobowe będą przetwarzane dla potrzeb obsługi zgłoszenia, kontaktu z klientem i sprawozdawczych na co zgłaszający wyraża zgodę.
3. Na podstawie bezwzględnie obowiązujących przepisów o ochronie danych osobowych zgłaszający ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz zgłoszenia żądania zaprzestania ich przetwarzania. Prawo to może być wykonywane poprzez kontakt drogą mailową na adres centrum@centrumcoachingu.com.
4. Więcej informacji w zakładce polityka prywatności

Zgoda (wymagane)

Polityka prywatności serwisu www.centrumcoachingu.com

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie www.centrumcoachingu.com jest Centrum Life Coaching Polska Kaja Kozłowska oraz Centrum Life Coaching Polska Iwona Kubiak.
  2. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  3. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    – Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
    – Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. “ciasteczka”).
  4. Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór potencjalnych klientów, zarejestrowany przez Operatora Serwisu.
  5. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego lub handlowego.
  6. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  7. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  8. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis centrumcoachingu.com Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy się zapoznać.
  9. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www
  10. Więcej informacji o zarządzaniu ustawieniami cookies znajdziesz: https://policies.google.com/technologies/managing?hl=pL

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

Zapisz się na newsletter

COACHING, KTÓRY NIE PRZEMINIE

Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych zbieranych i przetwarzanych są Centrum Life Coaching Polska Kaja Kozłowska i Centrum Life Coaching Polska Iwona Kubiak - współwłaścicielki strony www.centrumcoachingu.com

FreshMail.pl